Akciós ajánlat

A következő börze időpontja bizonytalan.
Addig is, ha kérdésed van, keress bennünket bizalommal a főoldalon lévő elérhetőségek bármelyikén!

(Kérlek, olvasd végig, nem a saját szórakoztatásunkra ilyen hosszú, hanem azért, hogy mindenki megértse…)

Fontos, hogy az ár csak a kiállítás napján érvényes, sem előtte, sem utána, illetve nem postázzuk, nem szállítjuk, nem vehető át a kapu előtt stb… Kizárólag készpénzes fizetés lehetséges, személyes átvétellel! Nincs előre utalás, nincs csere, nincs majd valamikor jövök. Te veszed át és nem a haverod, nem veszed át a haverodét, nincs megbízásos átvétel.

20.000.- Ft feletti FOGLALÁS esetén 1db 1-2 vedléses Pamphobeteus sp cascada jár ajándékba a készlet erejéig! NEM 20.000.-Ft-onként, hanem amennyiben minimum 20.000.- Ft értékben vagy efölött foglalsz (és mindegy a végösszeg….), kapsz egy ajándék sp cascadat.

MINDEN  ELŐFOGLALÁSHOZ AJÁNDÉK laminált A3-as madárpókos poszter jár! 10 féle képből választhattok, de erre CSAK az asztalnál lesz lehetőség. Mindegyikből viszünk, de limitált darabszámban. Légy Te az első, hogy a teljes kínálatból választhass!
A poszterek kereskedelmi forgalomban nem kaphatók!

Az akció természetesen a kiállításra vonatkozik, ahogy azt fent is írtuk, de tudsz foglalni belőle, hogy legyen posztered és legyen állatod is!
A foglalás nem kötelező, de csak ezzel tudod bebiztosítani magad, hogy a listáról kiválasztott állatot át tudd venni a kiállításon és ne fogyjon el, ne vigyék el előled az utolsót, ne maradjon otthon stb.
Ezzel nem nekünk segítesz, ezzel magadnak segítesz, hiszen lesz állatod és kapsz ajándék posztert is!

Teljes listánk:

Eladó madárpók